Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Напоследък доста често, когато търсим в интернет можем да попаднем на различни упражнения за уголемяване на пениса. Нека разберем какви точно са ползите и какво можем да очакваме от тях когато ги практикуваме.

Постигане на по-силно изразена ерекция

Как?
Едно от известните упражнения за пенис са тези на Д-р Кегел. Основната цел на тези упражнения е да се укрепят ПС мускулите. Те се намират в областта между тестисите и ануса.
Тази група мускули има за цел да контролира уринирането и еякулацията при мъжете. Чрез редовни упражнения, те спомагат за удължаване продължителността на половия акт, по- добър контрол над еякулацията, по-стабилна ерекция и увеличаване размера на пениса.

Упражнението се изпълнява като се симулират контракциите по време на уриниране което се повтаря до десет пъти, като при свиване трябва да се задържи мускулатурата по пет секунди. След като отпуснете отново бройте до пет и повторете отново до десет.

Чрез укрепване на тазовата мускулатура вие ще можете да поддържате по-голямо количество кръв в пещеристите тела на пениса си когато получите ерекция. Тези две пещеристи тела (Корпора каверноса)  са разположени по дължината на пениса и определят неговата дължина и обиколка. При промяна на техния обем може да се наблюдава и промяна в цялостното състояние на члена по време на ерекция.
При задържането на повече кръв в двете камери, вие ще можете да получавате по-стабилна ерекция за по дълго време без да губите устойчивостта й по време на половия акт.

 Постигане на по-бърза ерекция

Как?
Част от причините за получаване на по-бърза ерекция се дължи на кръвообращението. Пенисът е изграден от голям брой капиляри, които доставят кръв от основата до главичката. Когато получавате ерекция мозъкът изпраща сигнали до пениса и след изпълването му с необходимото количество кръв вие получавате ерекция. Колкото това се случи, времето за нейното поддържане зависи от стимулацията и доброто кръвообращение. Подобряването на циркулационния поток значително спомага за получаването на твърда и продължителна ерекция.

Упражненията за увеличаване размера на пениса работят точно в тази насока. Увеличаването на капацитета на пещеристите тела определят количеството кръв, което ще изпълни го изпълни по време на ерекция.
Това може да бъде постигнато чрез редовни упражнения и мускулни стимулации в областта на таза.

Все пак един от най- подходящите методи остава арабското упражнение Джелк или така наречената техника на доене. То задължително се изпълнява когато пенисът е в до 70 % еректирало състояние.
За да изпълните това упражнение палеца и показалеца на ръката ви изобразяват кръг или знака “ОК”. Започнете плавно движение от основата на пениса към неговата главичка. Задължително използвайте някакъв лубликант, като по време на изпълнението натискът трябва да е контролиран, така че да се избегнат евентуални синини или кръвоизливчета на главичката на пениса. По този начин се стимулира кръвообращението и разширяване на мантията на пещеристите тела. Крайният резултат е увеличаване размера в дължина и дебелина. Още през първите няколко дни ерекцията може да се подобри значително.
С времето продължителността на половия акт може да се определя лично от вас.

Постигане на контрол над еякулацията и предотвратяване на ПЕ (Преждевременна Еякулация)

Как?
Чрез практикуването на упражненията на Кегел вие стимулирате и тонизирате ПС мускулатурата. Това дава контрол над еякулацията до много голяма степен. Правейки това упражнение вие ще  се научите да контролирате мускулите между тестисите и ануса, като по този начин ще може да задържите еякулацията си за по-дълго време. Самото практикуване на упражнението засяга както пикочните канали, простатната жлеза, семепроводите и частта от пениса ви, която се намира в таза. Овладявайки упражнението съвсем скоро ще осъзнаете, че контрола над еякулацията е изцяло във ваши ръце.


*

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...