Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Забавяне на еякулацията

Това е едно от онези неща, за които всеки мъж има известни притеснения. Твоята еякулация да настъпи преди нейния оргазъм. Разочарованието в погледа й е последното нещо, което искаш да видиш когато правите секс. Как да предотвратим настъпването на преждевременна еякулация \ПЕ\ преди настъпването на нейната връхна точка?

 

Установете причината за преждевременната еякулация.

Истината е, че има различни причини за нейното настъпване, но всички те могат да се обобщят в една основна, която се крие в страха от неуспех и загубата над контрола по време на секс.

Основната причина е, че много хора се оставят на фантазията или удоволствието да ги води и свръх стимулацията на сетивата ви кара да свършите по-рано от момента в което искате.

За да удължите половия акт е необходимо да владеете ситуацията. Трябва да осъзнаете това, което правите преди и по време на секс и това, което може да ви накара да удължите продължителността на половия акт. Добре е да сте наясно, че ПЕ няма нищо общо с възрастта и размера на пениса. Обикновено причините са субективни и се дължат на свръх стимулацията на сетивата и загубата на контрол по време на половият акт. Ако откриете причината ще имате голям шанс да преодолеете този досаден проблем.

Изберете правилната поза, която може да удължи акта

Различните пози при правенето на секс дават различна по сила стимулация на пениса. Когато става въпрос за избор на подходящата поза, е добре да знаете при коя точно стимулацията е най-слаба и дава възможност за забавянето на еякулацията.

Една чудесна поза е когато сте прав.  Тя може да е обърната с гръб към вас, да е легнала на маса или бюро или просто да е наведена напред. Това кара кръвта да се съсредоточи в долните ви крайници далеч от пениса. Това ще намали стимулацията му, помагайки ви да продължите по-дълго.

Друга добра позиция е когато жената е отгоре. Така няма да ви се налага да се движите и можете да я накарате да забави темпото докато стимулирате клитора й с пръсти.
По малкото движение означава и по-малка стимулация. Докосвайки клитора й ще забързате настъпването на нейния оргазъм. Така ще имате шанса да свършите по едно и също време.

Намалете триенето на главичката

Тя е най-чувствителната част на пениса. При нормално движение е непрекъснато стимулирана при влизането във вагината. За да се намали интензивното триене, когато веднъж сте проникнали в нея е добре да се опитате да останете максимално дълбоко без да вадите пениса си до нейния вход. Намалете интензитета на движенията. Това ще предотврати момента при който главичката на пениса е до най-тясната част от влагалището й ще намали стимулацията, което може да предотврати преждевременната еякулация.

Фокусирайте се върху  удоволствието на своята половинка

Вместо да мислите непрекъснато за себе си, можете да обърнете повече внимание за нейното удоволствие. Това ще отклони за известно време мисълта за настъпването на вашата еякулация. Можете последователно да стимулирате ерогенните й зони. Това би дало шанс, тя ви да достигне до оргазъм преди вас. След първия си оргазъм тялото й ще бъде изключително чувствително и ще й даде възможност да достигне до втори. Но дори и след първия вече няма значение колко време е продължил половия акт. Все пак тя вече е получила това, от което е имала нужда.


*

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...