Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат мускулна маса, в не редки случаи приемат стероиди. Тези, които се занимават с бодибилдинг, културизъм, вдигане на тежести, борба и други силови спортове обикновено ги използват за повишаване на силата и издръжливостта.

Анаболните стероиди са синтетична версия на хормона тестостерон, който е отговорен за растежа на костите, мускулната маса, както и някои типично мъжки функции като окосмяването и плътността на гласа.
Стероидите са забранени в спорта и подлежат на допинг контрол преди състезание. Често положителните проби в организма се наказват с лишаване от право на участие в състезания до две години при първо нарушение.

Популярно и погрешно е схващането, че без употребата на стероиди е невъзможно да се изгради качествена мускулна маса. Практиката  доказва, че и без тяхното използване резултатите в спорта могат да бъдат напълно постижими. Използването на питателна храна, витамини, минерали и подходящи аминокиселини, както и правилен тренировъчен режим води до същия резултат както и при стероидния прием. Това отнема повече време, но спортуващия,  избрал този метод на хранене и тренировки се радва на своите постижения много по-дълго време.

Много хора твърдят, че са експерти в стероидния прием. Това обикновено са дилърите по фитнес салоните и търговците, които ги предлагат. За съжаление медицинската история показва, че приема на стероидите може да бъде не само вреден за вашия организъм, но и изключително опасен.

Освен рисковете, които носят употребата на стероиди свързани със спортната култура, те могат да навредят както на вашето тяло, така и на отношението на близките за вас хора, като ви представят в негативна светлина и изградят нереален имидж.

Не забравяйте: Вашето тяло е вашият храм-отнасяйте се с уважение към него.

Анаболните стероиди са силни лекарствени средства, които водят след себе си редица нежелани реакции. Някои хора получават силно изразено акне. Други страдат от болезнено уголемяване на гърдите.  Стероидите пряко повлияват на сексуалното желание, което в началото на техния прием рязко се засилва, но за кратко. Функцията на тестисите драстично намалява, което може да доведе до стерилитет и импотентност. Друг неприятен страничен ефект е рязката смяна на настроенията,  което се отличава от крайна еуфория до дълбока депресия в рамките понякога на един час. Можете да станете нервен, параноичен, силно агресивен, а това може да повлияе на контактите ви както с вашите приятели, така и на връзката със семейството.

Приема на стероиди силно застрашава вашия живот. Те могат да повишат кръвното налягане и нивата на холестерол, като предизвикват сърдечно съдови заболявания водещи до инфаркт и инсулт. Стероидите също така пряко се свързват
с увреждане на бъбреците и са предпоставка за туморни образувания в черния дроб.

Стероидите могат да неутрализират лекарствени средства приемани за лечение. Ако вземате лекарства за понижаване на кръвното налягане и наравно с това приемате и стероиди, може да почувствате мудност и намалено сексуално желание.
Някои медикаменти за премахване на акне дори могат да имат противопоказен ефект. Тези лекарства не помагат при използването на стероиди и в някои случаи комбинацията може да е с трудно поправими странични ефекти.


*

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...