Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Ако смятате, че не е нужен избор между различните варианти, когато става въпрос за уголемяване на пениса, то трябва да знаете, че сте в голяма заблуда. Всъщност избора е толкова голям, че в един момент може да се окаже, че имате проблем с него. Причината за това се крие в различните плюсове и минуси, които са в основата на различните методи за уголемяване на пениса.

Таблетки за уголемяване на пениса

Най-важното при този метод е неговата естественост. И по-точно: продуктите от този тип са изградени от билкови компоненти и не представляват риск за здравето. Разбира се трябва да се приемат само такива произведени от естествени съставки. Резултатите, които настъпват след от приема могат да бъдат много по-забележими когато приемът им бъде комбиниран с друг метод.

Пенис екстендерите имат редица предимства. Първата и най-очевидна е тяхната ефикасност. Хубавото при пенис екстендерите е, че те преминават редица тестове преди да бъдат пуснати на пазара.
Също така са напълно безопасни и причиняват дискомфорт в изключително редки случаи. Не на последно място трябва да се отбележи, че за тях се плаща само веднъж за целия период на употреба.

Пенис екстендери
Единствения недостатък при пенис екстендерите е, че изискват малко повече време и ангажираност, но като се имат предвид положителните резултати, това остава на заден план.

Оперативно уголемяване на пениса. Хирургичен метод.

Очевидно гаранция за уголемяването на пениса чрез този метод дава лекаря, който продължение на години е учил за това и все пак в това се изразява неговата професия.Следователно резултатите ще са на лице, но тук е мястото да споменем и за недостатъците. Голяма част от мъжете подложили се на подобна операция не са особено удовлетворени от постигнатия резултат след операцията.
Също така тук стои и въпроса за безопасността или по-точно за съответните рискове, които крие подобен вид оперативна намеса. Всъщност тя не е нито просата, нито безопасна. Когато се взема решение за избор трябва да се имат предвид и разходите, които не са никак малки.

Упражнения за уголемяване на члена

Ако се хвърли един бърз поглед върху тази опция, нещата обикновено изглеждат перфектно. Можете да направите няколко упражнения и нещата започват да заприличват на тези във фитнес салона.
Това може да отнеме в някои случаи до един час на ден. След известно време ще имате по-голям пенис и това е всичко. Звучи перфектно нали? Е проблемът обаче е там, че нещата не са толкова прости.
От една страна няма изследвания, които категорично да сочат положителните резултати, а от друга този тип упражнения могат да доведат до сериозни наранявания, дискомфорт и в някои случаи до временна импотентност.

Пенис помпи

Пенис помпите остават един от най- непредпочитаните и лоши избори за уголемяване на члена. На първо място те са изключително слабо ефективни.Резултатите се наблюдават почти веднага, но траят прекалено кратко и не дават усещане за впечатляваща ерекция. В същото време помпите могат да бъдат доста опасни при неправилна употреба. Съществуват случаи на сериозни наранявания. Да не забравяме все пак, че те работят на принципа на създаването на вакуум, а това може да има неприятни последици върху вашия пенис.


*

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...