Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Има ли големият пенис значение когато правите секс?

Харесват ли жените мъже с по-големи пениси когато правят секс? Колкото и добър любовник да си и всички жени да те уверяват, че е важен не размера на пениса, а това което правиш в леглото, истината е една – Размерът на пениса е от основно значение, когато правиш секс. Дори и малкият пенис да е в състояние да прави това, което може и по-големия, факт
е, че жените предпочитат да имат до себе си по-надарени партньори поради куп причини.

Разбира се има различни начини да доставите удоволствие на една жена като използвате прости техники, които не включват вашият пенис. В този случай размерът не е от съществена важност за женския оргазъм.
Истината е, че жените получават повече удоволствие когато действително могат да почувстват пениса на партньора вътре в себе си.

Само мисълта за нещо голямо, което влиза в нея може да отключи сетивата и да я накара да изпита максимална възбуда. Също така нека не забравяме, че жените обичат да говорят за секс и никоя не би се похвалила, че е правила такъв с малък пенис. И нещо друго! Удоволствието, което може да достави по-големия пенис по време на полов акт не може да се сравни почти с никоя друга форма на задоволяване.

Така че, макар и да има различни мнения относно големината на пениса и нейното значение, трябва да се отбележи, че жените имат основателна причина да предпочитат по-надарени мъже.
Има много изследвания, които сочат, че еякулацията няма пряка връзка с размера на пениса, но много жени изпитват удоволствие  повече когато видят един по-голям пенис да еякулира.
В тяхното съзнание количеството сперма е толкова голямо, колкото е и размера на пениса. Те приемат това за мъжествено. А кой мъж не би искал да изглежда така в очите на всяка жена.

Опитайте да си спомните за времето, когато сте тренирали някакъв вид спорт. Всеки е ходил на фитнес или плуване. Спомнете си самочувствието на по-надарените момчета и негласното неудобство на тези, които не са имали същия късмет с гените.

Има тясна психологическа връзка между размера на пениса и самочувствието на един мъж. Ако не сте достатъчно надарен бихте ли имали смелостта и увереността да общувате с всички момичета, които ви харесват ?
Когато пенисът ви е малък ще бъде доста разочароващо за нея, когато в края на вечерта постави ръка върху него и установи, че там се крие нещо малко. Доста неловка ситуация нали? Това дори може да я накара да изгуби всякакъв интерес към вас. Все пак за жените сексът не е маловажен.

Много хора биха се опитали да оспорят фактите, но истината е ясна на всички. Размерът на пениса е от основно значение когато става въпрос за секс, самочувствие, лична увереност и мъжественост.

Какво бихте направили ако знаете, че не разполагате с размера необходим да ви даде достатъчно самочувствие или по-лошо – да не можете да предложите качествен секс на партньорката си?  Какво бихте направили всъщност?
Добрата новина е, че на пазара вече има достатъчно голям избор на продукти, които могат да бъдат изключително полезни в случаите, когато искате да промените размера на вашия пенис. Програмата Vimax  и системата Про пенис екстендер
дават възможността това да се случи. Те се състоят от компоненти, които могат да удължат продължителността на половия акт, да подобрят ерекцията и да добавят до няколко сантиметра към размера на пениса. Това би ви дало необходимото самочувствие да се почувствате истински мъжествен и да бъдете любовника за който сте мечтали.


*

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...