Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още не са съвсем убедени, че такива химикали действат и при хората. Въпреки това думата феромон често се среща когато стане въпрос за сексуално общуване.
Някои животни използват феромони за не вербално общуване, за предаване на химически сигнали в размножителен период или при защита на територията.

Питър Карлсон и Мартин Лушър за първи път употребяват думата “феромон” през 1959 година, като го определят като химически коктейл, който излъчва едно животно за комуникация с друго от същия вид.
Същата година изследователите идентифицират първия феромон наречен бумбикол открит в копринените буби. От тогава тези химични еквиваленти на “текстови съобщения” се споменават все по-често, включително и при бозайниците.

“Ние можем да демонстрираме ефекта от това, което представляват феромоните, но не можем да формулираме химическата им идентичност като ги затваряме във формули или набор от съединения”- заявява Чарлз Вискоски, поведенчески психолог към университета по химия във Филаделфия.

” Ако напишете в интернет мрежата думата “феромон”, ще се натъкнете на различни мнения и реклами, които могат да ви убедят в тяхното положително действие върху сексуалния ви и социален живот”- споделя още Вискоски.

Отделянето на феромони предизвиква поведенчески реакции, както при ухажването на партньор от противоположния пол, така и промяна във физиологичното поведение.

Учените са наблюдавали какъв резултат могат да имат натривките от подмишниците при жените поставени в едно помещение за определен период от време. Експериментът доказва, че месечният им цикъл с времето се синхронизира, а скорошно проучване установава, че жените могат да изпращат сексуални сигнали чрез естествените аромати, които отделя тяхното тяло.

“Що се отнася до освобождаващите феромони, се приема, че хората просто ги имат”- казва Уаят. “Разбира се, ухажването при хората е толкова сложно, че може да се обобщи като сложен процес на комуникация свързан с отделянето на аромати, вербална комуникация, визуални и социални сигнали.”

Последните изследвания показват, че нашите предци от каменната ера са имали значително по-развити назални органи и това им е помагало както в откриването на различна храна, така и на партньор. С времето еволюцията променя този факт и може да се заключи, че в съвременния свят откриването на половинка се изразява в повечето случаи, чрез визуален и комуникативен контакт, а феромоните са само част от ключа за успешно създаване на връзка.

3 коментара

 1. Варо says:

  Какво мислите за парфюмите с феромони. Наистина ли имат описания в повечето реклами ефект. Могат ли да увеличат шансовете ми?

 2. Бавареца says:

  Аз ползвам този: http://max-man-bg.com/maxattractive/
  Не знам дали феромоните, аромата в него или друго в мен привлича жените, но винаги когато излизам вечер и ходя с приятели на клуб забивам по нещо.

 3. Евита says:

  Сигурно си голяма работа щом така ти връзват момичетата 😉
  За мен аромата на тялото е много важен. Никога не се получават нещата когато се заговоря с някой и той не ми ухае добре.
  Винаги усещам евтиния, а най-много ме дразни когато някой се е къпал с парфюм!


*

Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...