Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


За разлика от други продукти, хапчетата Vimax са направени единствено от висококачествени съставки които дават възможността за постигането на най-добрите възможни резултати.

При използването на Vimax можете да почувствате няколко големи промени в сексуалния си живот!
Подобряване на сексуалното удоволствие.
По-силна, по-стабилна и по-продължителната ерекция.
Увеличено сексуално желание

Таблетките Vimax са изработени на 100% от натурални съставки. Това е безопасна билкова формула, за която не се изисква лекарско предписание.

100% Натурален и безопасен
Vimax предлага
Висококачествени билкови съставки
По-добра ерекция и по-голямо удовлетворение
Уголемяване на пениса
Увеличено Либидо
Подобрена издръжливост

Как работи Vimax?
Продуктът е уникална комбинация между натурални таблетки и техническа част. Той стимулира Туника албугинея (научи още за Туника албугинея) и увеличава притока на кръв в пениса. Това от своя страна води до по-силна ерекция и увеличаване на размера.

Продължителното използване на Vimaх позволява чрез този процес да се постигнат трайни резултати.

9 коментара

 1. Rockangel says:

  Здравейте. Преди време си бях взел от тях и сега искам да продължа отново но загубих координатите за поръчка 🙁
  Някой може ли да ми даде телефона за връзка с дистрибутора?

 2. Голем пич says:

  Имам този записан в телефона: 0896 772 324. Два пъти съм поръчвал на него трябва да е актуален.

 3. Чефо83 says:

  Препоръча ми го едни приятел. Каза ми, че ефектът бил уникален. Наистина ли мога с да си увелича размера с него? Колко сантиметра мога да добавя и колко време ще ми е необходимо за да видя резултати?

  • Rockangel says:

   Здрасти. За пет месеца прием успях да увелича размера на пениса си с малко над 2 сантиметра на дължина и с около сант и половина в обиколка. За съжаление трябваше да прекъсна програмата поради финансови причини 🙁 (проклета криза). За направената пауза от половин година обиколката ми се запази напълно а от дължината загубих половин сантиметър. Сега смятам да направя една нова шест месечна програма.

 4. Данев says:

  Във фитнеса са луднали на тая тема с вимакса.
  То не са хапове то не са упражнения.
  В последно време вниманието върху “патката” измести всички мускули. Ама нормално да се тренира за цяло тяло, може ли да си напомпан от всякъде пък прасеца да ти е малък 😉

 5. Сашо страшния says:

  Пия вимакс от почти 6 месеца в комбинация с батмейт. Това е доста време за което се изисква постоянство, но аз съм упорит и това мое качество ми се отблагодарява. При ерекция вече достигам почти 19 см на дължина, като това са почти 3 санта повече от преди да ги започна. Обиколката също осезаемо нарасна. Напълно съм сигурен! Смених един размер по-голям презервативи защото старите започнаха да ми стискат, а и гаджето ми твърди, че ме усеща вече много по-дълбоко и плътно.

 6. Цветелин says:

  На ергенското ми парти, приятелите бяха решили да ми направят подарък като ми подарят три опаковки Vimax. Засмях се заедно с всички останали, но тайно се развълнувах. Малко съм нерешителен като човек и съм от тези, които са обмисляли да опитат с подобен вид продукти, но така и не събрах смелост да си взема. След като трите месеца минаха, бях толкова доволен от резултата, че си направих поръчка за още два. Може би в този период от живота ми, нямаше по-доволен човек от мен. Бракът ни върви идеално и до днес, сексуалният ни живот е като във филм за възрастни, а отношенията ни са повече от идеални.

 7. Димитър Овчаров says:

  Не знам какво ме накара да вдигна телефона и да направя поръчка. Не, че не съм мислил по въпроса за уголемяването на пениса, но сякаш никога не ми е било приоритет. Когато се обадих, очаквах някакво момиче да започне да мрънка и да обяснява някакви небивалици. Останах приятно изненадан от професионалното отношение на човека отсреща. Нямаше въпрос, на който да не ми отговори. Направих си поръчка за четири месеца и всеки ден приемах по едно хапче с една чаша вода. Съвсем скоро ерекциите ми станаха много по-чести и продължителни. На четвъртия месец забелязах, че пенисът ми е видимо променен. Размерът му се беше увеличил видимо, а това ме накара да не спирам точно на този етап, когато вече има резултат. Направих поръчка за още две опаковки. Благодарен съм, че съществува продукт като вимакс.

 8. Vasilev says:

  Стареенето е ужасно. Не ми харесва това, че оплешивявам, не ми харесва, че трупам килограми, с които не мога да се справя. Определено ме притеснява факта, че все по-трудно поддържам ерекция и не съм в състояние да задоволя жена си. Този факт ме тревожи най-много. Потърсих малко информация по въпроса в интернет и попаднах на Вимакс. След няколко седмичен прием забелязах драстична промяна в ерекцията и продължителността на половия акт. Със съпругата ми сме женени от близо 40 години, а тя за първи път от много време насам ми казва, че се чувства прекрасно когато правим секс. За мен по-голямо признание от това не съществува. Чувствам се подмладен и уверен в себе си.


*

Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...