Съвети за уголемяване на пенис

Презентация, оценка и коментари на методи за уголемяване


XtraSize представлява хранителна добавка – таблетки, чийто употреба може да уголеми пениса Ви, да го направи по-дебел и масивен. Сега вече можете да станете онзи мъж, който винаги сте искали да бъдете с по-голям размер на пениса. Доставете максимално удоволствие на Вас и Вашата партньорка !

Достатъчно е да приемате по една таблетка XtraSize сутрин, след закуска. Само след няколко дни могат да се появят и първите резултати – по-силна ерекция и по-голяма продължителност на сексуалния акт. Продължете приема на таблетките и може да забележите как постепенно дължината на пениса Ви се увеличава все повече. След един месец употреба на XtraSize може да достигнете цели 3см уголемяване, а след шест месеца – 7,5 cm!

XtraSize е натурален продукт. Създаден по американска рецепта, той представлява съчетание от естествени съставки, използвани в продължение на години. Ефективността им е многократно потвърдена от специалисти и медици. За безопасността на този продукт потвърждава и мнението мнението на хилядите доволни мъже, които напълно са променили живота си с XtraSize.

Xtra Size е хранителна добавка във вид на таблетки, която подобрява притока на кръв в организма и повишава усвояването и ефективността на кавернозните тела.Когато пениса се разширява,тъканите набъбват до много по-голям капацитет, отколкото преди употреба на продукта. В резултат на това дължината, дебелината на пениса и силата на ерекцията се увеличават!

Тайната XtraSize е в напълно натуралните му съставки с най-високо качество. Всички билки, използвани в производството на XtraSize се добиват от култури, отглеждани от сертифицирани производители, специализирани в отглеждането на растения за хранителни и медицински цели.

Уникална рецепта е продукт на американски екип от учени, лекари и специалисти по храненето – заедно, те създават добавката за уголемяване на пениса.

9 коментара

 1. Chefo24 says:

  Някой пробвал ли ги е тези хапчета? Може ли да се очаква реален растеж на члена и имат ли странични ефекти? Дайте мнения.

  • Dark angel says:

   Пич, сигурен ли си, че имаш нужда от по-голям пенис? Как реши, че ти е малък?
   Ако искаш ей така за самочувствие ОК давай! Всеки мъж трябва да го има.
   Виж ако не си пасвате с твоето момиче е друг въпрос.
   Има много двойки при които сексът куца заради това, но в случая не е здължително проблемът да е в мъжа. Понякога половинката му просто е по-широка заради физиология или раждане. От личен опит мога да ти го кажа.
   Ако при теб ситуацията е такава защо не опитащ да промениш начина по който го правите. Пробвай пози, които усилват усещането при секс. Ето ти няколко като идея.
   http://blogzdrave.com/2012/12/22/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81/

   Опитай ги и може да си решиш проблема. Ако не друго поне ще се позабавлявате с нещо ново.

 2. ЛъЧо says:

  Три месеца ги пих без да имам никакъв резултат 🙁
  Останаха ми две опаковки ако някой ги иска мога да му ги продам.
  Мисля да пробвам с екстендер доста добри отзиви срещам за тия машинки.

 3. Delay says:

  Защо не опиташ с упражнения за уголемяване на пениса? Чел съм, че имало ефект от тях. Намират се безплатни сайтове в които е показано с видео как се правят. Просто порови малко в гугъл.

 4. Ники777 says:

  Правил съм упражнения и ефектът е нищожен. Може би се иска много голямо постоянство което явно ми липсва.
  Взех си пенис екстендер на много сносна цена. Нося го по един час на ден в комбинация с вимакс.
  За три месеца дължината ми се увеличи с близа 2 от 16.6 на почти 18.5 сантиметра. Сега смятам да направя пауза от месец за да видя дали резултата ще се запази.

 5. Голямата работа says:

  Не прави толкова рано пауза. Много е възможно да загубиш част от постигнатото. Трябва ти поне програма от 6 месеца без прекъсване. Дори и тогава част от резултатите могат да изчезнат. И тук се иска постоянство!

 6. Пича says:

  За да запазиш резултатите трябва да си имаш програма от упражнения и да правиш ги веднъж или два пъти седмично. Като при бодибилдинга е не блъскаш ли редовно ефекта се губи.

 7. soso says:

  Имали някаква гаранция,че ако няма резултати от тия хапове ще ти върнат парите?? И най-големия въпрос-Аджеба къде има фирма,адрес в БГ за тия прочути хапчета. И пред кой ще се жалваш,ако се минеш с 300 лева. Отговорете на тия въпроси не ги трийте..

 8. Animalo says:

  В залата няколко момчета ги пробваха тези екстра сайз и при никой нямаше абсолютно никакъв ефект! Пращат ги от вън нямат представителство в бг и ако не си доволен пиеш една студена вода.
  Ако си решил да работиш за уголемяване на пениса бих ти препоръчал единствено вимакс. Лично не съм ги взимал защото нямам проблем с размера, но споделям мнение на момчетата от фитнеса.
  Говорят за растеж от порядъка на 4-5 санта.
  Предлагат се в бг от близо 10 години и си имат официален представител.


*

Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...

Сексуален

Екстрактът от билката Хорни гоут известна още като “Палав козел“ ...

Секс аптек

Щандът за презервативи не е само за това. Не можете ...

Сексуалнит

Половин век след откриването на феромоните при животните, учените още ...

Могат ли ст

Спортистите, които искат да задържат определено тегло или да създадат ...

Помпа за уг

Представяне Много мъже желаят да увеличат размера на своя пенис. Повечето ...